Alta löydät otannan kauttamme saatavilla olevista bändeistä, musiikkiesityksistä, showsta ja näytelmistä. Vastaamme mielellämme kysymyksiin myös muista vaihtoehdoista.

Trubaduurit

Peter Bulmon

p 32Vuosien keikkakokemuksella kansainvälinen trubaduuri Peter Bulmon viihdyttää vieraitanne niin pianon kuin kitarankin äärellä. Ohjelmistosta löytyy kappaleita suomalaisesta tanssimusiikista, jazziin, countryyn, rockiin ja bluesiin laidasta lanaita.

 

Nainen & Kitara Tarja Kujanpää

nainenjakitara pieniTarja Kujanpää on yksi harvoista keikkailevista naistrubaduureista Suomessa. Hän on pitkän linjan muusikko joka säveltää, sanoittaa ja sovittaa omat kappaleensa. Erikoisuutena Tarjan musiikissa on espanjalais-vaikutteiset kappaleet, mitkä varmasti saavat aikaan nautinnon fiiliksiä. Tarjan musiikista löytyy koko elämän vauhdikas ja värikäs kirjo.

Oman tuotantonsa lisäksi mukana on tulkintoja uusilla sovituksilla tutuista cover-klassikoista, mm. Marianne Faithfull, Patti Smith, Bonnie Tyler, Hector, Tuomari Nurmio, Doors ja Air Supply.

Tarjan karismalla varustettu rockhenkinen meno lavalla on "naisrockin helmi".
~ kitara soi vahvan täyteläisenä rockissa, balladeissa vaikeroiden ja Tarjan seksikkäällä, matalalla äänellä kuuntelijat lumoten.

Tarja Kujanpää on julkaissut kesällä 2014 30 -vuotisjuhla -albuminsa Yöihmiset. Albumilta löytyy kokoelma kappaleita sekä trubaduuri, duo että bändikeikoilta. Albumi on otettu hyvin vastaan radiossa ja sen kappale Kuuma kuuba- biisi viipyi viikkoja Suomi tanssii -listalla.

Kuuntele Tarjaa livenä
Kulunut elämä


 

Enemmän duoo ku sooloo

Tony Romeo & Laura Hill

tonylauralahi2Tuore duo, samettiääninen Tony Romeo ja sielukas Laura Hill esittävät covereita sekä akustisen kitaran että että ison bändin säestyksellä. Heiltä onnistuvat biisit hempeistä balladeista raskaamman musiikin kautta uusimpiin pop-biiseihin. Sekä suomeksi että englanniksi.

Kuuntele heidän singlensä kappaleet Alone ja Forever youtubesta.

Duo 20'cent

duo20cent2Juomalauluja jokaiseen suuhun sovitettuna. Duo 20'cent on akustinen interaktiivinen duo. Yleisö päättää - pojat soittavat. Yleisölle jaetaan kansiot, joissa on biisilistat ja sanat kaikkiin lauluihin. Listalta löytyy biisejä Popedasta ja Mambasta Froikkareihin ja Kansaan sekä lisäksi omia kappaleita.

Toimii kuten jukebox, mutta livenä ja ilman kolikkoa!

Lady Kujanpää & Herra Hella

Lady Kujanp ja Herra Hella Espa 28.6.2014 009Lady Kujanpää ja Herra Hella on monipuolista bluespohjaista musiikkia, mukaan mahtuu myös makoisasti maustettua soulia sekä ripaus jazzin vivahteita. Musiikki on mukaansa tempaavaa, tanssittavaa sekä myös rauhallisiin iltoihin sopivaa. Musiikki on pääasiassa Tarjan omatekemää, covereita mukaan mahtuu toki myös mm. Prince, Pointer Sisters ja Marianne Faithfull.

"Muusikkoina olemme konkareita, mutta tällä kokoonpanolla vasta aloitamme Suomenmaan valtaamisen."

Laita jalka vipattamaan ja käy kuuntelemassa youtubesta heidän kappaleensa
Route 66

Ulla & Pete

ulla ja peteMusiikkia juhlatilaisuuksiin; syntymäpäiväjuhlat, rippijuhlat, häät, hautajaiset, jumalanpalvelukset tai srk-tilaisuudet.
Lauluvalikoimassa mm. suomalaisia kansanlauluja, rakkauslauluja, joululauluja.

Uudelta levyltä Kuljen kanssasi Ruutin laulu

 

Bändit

Tarja Kujanpää & Auringonvalo

auringonvalo JulistepieniTriona toimiva suomirock - pop - bändi, joka on jo vuosia kulkenut Suomen kamaralla omia polkujaan. Yhtyeen keulahahmona on taitava, monipuolinen laulaja - kitaristi Tarja Kujanpää, jonka äänessä on persoonallisuutta ja elämänmakuista karheutta. Hän on myös säveltänyt ja sanoittanut kaikki bändin kappaleet, jotka vaihtelevat sangen suorasukaisista arkipäivän realismin purkauksista aina kauniisiin rakkausballadeihin.

Rummuissa Raimo Henriksson, tasaisen tiukan tahdin takoja, joka saa rytmin tuntumaan jokaisen nivelissä. Bassonvarressa Jari Heikkilä saa monipuolisilla kaavoillaan musiikin värit elävästi esiin.

Trio soittaa suomenkielistä rockia, poppia ja tiukkoja cover-biisejä muilta artisteilta mm. Suzy Quatro, Bonnie Tyler, Joan Jett, Sade & Juice Leskinen.

Tarjan lavakarismalla ja jykevällä soitolla jokainen bändin live-esitys on ainutkertainen eikä jätä kuulijoitaan kylmäksi... Siitä muodostuu bändin ja yleisön yhteinen voima.

Vuosi 2015 oli bändin 30-vuotisen taipaleen juhlavuosi!
TÄMÄ ON NÄHTÄVÄ!

Tarja Kujanpää & Auringonvalo Kontufesteillä
Hullun lailla siis

Major Swing

major swing2Major Swing on nuorista, energisistä ja osaavista ammattilaisista koostuva helsinkiläinen bilebändi. He soittavat musiikkia laidasta laitaan; aina ikivihreistä klassikoista tämän päivän hitteihin. Tyyleistä mainittakoon perinteinen tanssimusiikki, pop, jazz, rock... Yhtyeeltä onnistuu niin pienen kokoonpanon jazztunnelmointi kuin isomman volyymin bilemusiikki joka saa takuulla tanssijalan vipattamaan. Yhtye on laajennettavissa tarvittaessa puhaltajalla, esimerkiksi saksofonilla.


Anu & Saturnus

anu 11.4.2012 2Tanssiorkesteri Anu & Saturnus tarjoaa monipuolista tanssimusiikkia laidasta laitaan pitkällä kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla toiveet huomioiden. Alkuillan rauhallisemmasta menosta loppuillan bilemeininkiin, iskelmästä rokkiin ja lattarirytmeihin. Esiintyy trio- tai kvartettikokoonpanolla. Trioon kuuluu solisti, kosketinsoittaja ja rumpali, kvartetissa on mukana myös kitaristi.

Anu & Saturnus ohjelmistoa: lataa pdf-muodossa.

Anu & Saturnus tarjoaa myös tulevan kesän hitin, tanssikaraoken. Tanssikaraoke toimii kuten normaali karaokekin. Orkesteri soittaa listalta valitsemasi kappaleen ja sanat tulevat näkyviin edessäsi olevasta näytöstä. Mukana menossa juontajana, sekä tarvittaessa auttamassa, on orkesterin solisti. Ja tietysti välissä soi mukana myös orkesterin oma ohjelmisto.

 

Tanssiorkesteri Siru & Kariset

Siru & Kariset on luotettava ja pitkän kokemuksen omaava kaiken kansan tanssittaja. Ohjelmistosta löytyy niin uusimpia hittejä kuin vanhempaa tanssimusiikkia valssista sambaan ja tangosta polkkaan sekä kaikkea siltä väliltä. Musiikin tyyli valitaan teidän juhlienne mukaan. Bändin motto sopii heille loistavasti: "Emme vilkuile kelloa, katselemme yleisöä!"

 

King Drapes

CIMG1885mustavalkopieniPitkän linjan rehellistä Rockabillyä, Rautalankaa ja Rock & Rollia, englannin- ja suomenkielellä. Bändi on kiertänyt Eurooppaa ja USA:ta ja musiikkia on julkaistu yli kolmellakymmenellä virallisella julkaisulla.

Bändin musiikkia http://www.myspace.com/thekingdrapes

 

Turnusband

Turnusband on suomirockia soittava Kassu Halosen ja Atte Blomin tuottama musiikin ammattilaisista koostuva bändi. Bändi on perustettu 2005 keski-suomessa Kinnulassa. Ohjelmistossa omaa tuotantoa sekä covereita. Missä bileet, siellä Turnusband!

Kuuntele single Levoton linkin takaa.


Boyz 'n' Lara

Boyz 'n' Lara on akustinen pop/rock -bändi, jonka kokoonpanossa on laulu, huuliharppu, kitara, sello ja cajon-rumpu. Seteistä löytyy poppia, rockia ja iskelmää kaikilta vuosikymmeniltä, Suomesta ja ulkomailta. Toiveita saa ja kannattaa esittää, Boyz 'n' Lara toteuttaa ne mielellään!

Bändin musiikkia löytyy youtubesta Boyz 'n' Lara nimen alta, linkin takana Nancy Sinatran These boots.

 

Musiikkiesitykset ja showt


Danny's Bollywood Dance Crew (DBDC)

dbdc 22DBDC on Suomen johtava intialaisiin tansseihin ja erityisesti Bollywood- tanssiin keskittyvä tanssiryhmä. Ryhmän johtajana toimii intialainen huipputanssija ja koreografi Daniel Paul. Tanssiryhmä esiintyy erilaisin kokoonpanoin mm. yritysjuhlissa, polttareissa, häissä sekä yritysten virkistyspäivillä. Ryhmässä on sekä suomalaisia että intialaisia tanssijoita.

DBDC'n show vie meidät värien, mausteiden ja suurien tunteiden Intiaan! Taitavat tanssijat, mukaansa tempaava musiikki, pukujen väriloisto ja esiintyjien iloinen asenne kuvastavat tämän tanssiryhmän Bollywood-showta. Kaikkia tanssiryhmän esityksiä leimaa autenttisuus ja uskollisuus intilaiselle kulttuurille.

Ryhmä on tullut tutuksi televisiosta mm. suositun kykyjenetsintäkilpailun myötä ja esityksestään Helsingissä Senaatintorin uudenvuodenjuhlassa 31.12.2012.

Taikatulet

esitykset2Taikatulet on 1-3 hengen tuliperformanssiryhmä jonka koreografioiduissa showkokonaisuuksissa yhdistyvät tanssi, jongleeraus ja taidokas tulenkäyttö. Erikoisohjelmissa on mahdollisuus nähdä myös taidokas sirkusammattilainen Kamil Derlega ja viihdyttävä tulitaikuri Teemu. Tanssilliset tulishowt sopivat monenlaisiin juhliin kuten häihin, festivaaleille, gaaloihin, yritystilaisuuksiin, virkistysiltaan, polttareihin ja pikkujouluihin. Esitykset on mahdollista toteuttaa sekä ulko- että sisätiloissa.

Taikatulet on esiintyneet mm. Sirkus Finlandiassa, Linnanmäen Valokarnevaaleilla, Grand Casinolla, Varietee Magigassa. Ulkomailla esityksiä on ollut Saksassa, Kreikassa, Espanjassa, Marokossa, Algeriassa, Japanissa ja Australiassa.

Taikatulelta saa myös tulijongleeraus- ja hulavannetanssiopetusta virkistyspäivien ja muiden tapahtumien iloksi.

Coral Dream

- tyylikästä, uutta luovaa ja lumoavaa viihdettä tapahtumiin!

Coral Dream on vedenalaista maailmaa heijasteleva, tunnelmaltaan maaginen ja hypnotisoiva esitys. Näyttävien silkkiviuhkojen lisäksi esityksessä käytetään kirkkaan värikkäitä LED-valojongleerausvälineitä.

Näin luotua tunnelmaa ja siroa liikettä täydentävät moderni elektroninen musiikki aikamme pioneereilta, jossa yhdistyvät eteeriset melodiat sekä menevä fuusiojazz, funk ja trio-hop.

Esitys sopii kaikenikäisille.